Ταυτότητα Επιχείρησης

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στο Πλωμάρι της Λέσβου και συγκεκριμένα στην είσοδο της πόλης.

Στο γραφείο μας μπορείτε να αναζητήσετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Το ευχάριστο και πρόθυμο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Η εμπειρία και η αξιοπιστία μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών τουριστών, ξένων και μη.

Μια γρήγορη ματιά θα σας πείσει ότι διαθέτουμε νέα μοντέλα αυτοκινήτων, με τον καλύτερο εξοπλισμό και τις πιο αξιόπιστες προδιαγραφές.

Για τους λάτρεις τις ταχύτητας υπάρχουν μικρά και ευέλικτα οχήματα.

Για αυτούς που έχουν οικογένειες, μεγαλύτερα σε μέγεθος και κυβισμό αυτοκίνητα, με άνετους χώρους και χώρους αποθήκευσης, θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Τζιπ για τους πιο τολμηρούς και τους θαυμαστές της φύσης και της περιπέτειας. Εμείς αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του αυτοκινήτου, σε περίπτωση φθοράς λόγω ατυχήματος ή άλλου λόγου.

Η παράδοση του οχήματος μπορεί να γίνει στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Μυτιλήνης, αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο πάνω στο νησί.

 

Σκοπός μας είναι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι και να μας αντιμετωπίζουν σας φίλους τους.

Μια σωστή συνεργασία στηρίζεται στη σωστή εξυπηρέτηση και την αμοιβαία κατανόηση, τόσο από η δική μας πλευρά όσο και από την πλευρά του πελάτη.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.